Solfilm i Stockholm – skydda din bil från solens strålar

08 maj 2023 Maja Bergman Lindberg

Att äga en bil är en stor investering och det är viktigt att ta hand om den på rätt sätt. En enkel men effektiv metod för att förbättra både bilens utseende och dess funktion är att installera solfilm. I Stockholm finns det många företag som installerar solfilm i Stockholm, och i den här artikeln kommer vi att titta närmare på varför det är en bra investering.

Fördelar med att installera solfilm

Solfilm kan erbjuda många fördelar, särskilt i områden där det ibland är varmt klimat  till exempel Stockholm. Här är några av de främsta fördelarna med att installera solfilm i Stockholm:

  1. Skydd mot UV-strålar: Solfilm kan blockera upp till 99 % av skadliga UV-strålar. Detta är särskilt viktigt om du spenderar mycket tid i bilen, eftersom överexponering för UV-strålar kan leda till hudcancer och andra hälsoproblem.

  2. Skydd mot överhettning: Solfilm kan hjälpa till att hålla bilen sval och bekväm genom att blockera värmestrålning från solen. På så vis behöver du inte sätta dig i en ultrahet bil under varma sommarmånader när temperaturen kan bli hög i Stockholm.

  3. Ökad säkerhet: Solfilm kan bidra till att förhindra att glas går sönder vid en olycka eller vid inbrott. Det kan också minska insynen och förhindra inbrott i bilen.

  4. Snyggare utseende: Solfilm behöver inte bara vara funktionell, den kan också förbättra bilens utseende. Du kan välja mellan olika typer av solfilm som ger din bil en unik look!

solfilm i Stockholm

Få hjälp med installation av olika typer av solfilm

Solfilminstallation är en enkel och snabb process. En professionell solfilmsinstallatör kan mäta dina fönster på bilen och skräddarsy en lösning som passar dina behov och budget. Installationen tar vanligtvis bara några timmar, och du kan se resultatet direkt. Det finns många olika typer av solfilm tillgängliga på marknaden. Det är viktigt att välja rätt typ av solfilm för att få de bästa resultaten. En professionell solfilmsinstallatör kan hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dina behov.

Fler nyheter